Безплатна доставка при покупка Виж още
на дрехи, играчки и аксесоари над 90 лв.

0897094646
Bübchen

Bübchen

 

Годината е 1940. Младият Евалд Хермес наскоро е станал баща. Много бебета, включително и синът на Евалд имали колики. Като химик, Евалд Хермес бил наясно с свойствата на билките. Той приготвял на сина си (на немски - Bübchen), успокояващ билков чай от анасон, кориандър, копър и женско биле. Чаят в действителност помогнал! Скоро след това Евалд Хермес започнал да предлага чая на клиентите в своята аптека. В резултат на това всички майки искали да купуват неговия лековит чай. През 1947, след войната, Евалд се захваща отново с производството на своя лечебен чай. Освен с фармация, той започва да се занимава с продажба на собственоръчно направени продукти за бебешка грижа. Той дал на бизнеса си името "Bübchen-Werk Ewald Hermes GmbH", което е останало запазено и досега. Търсенето на продуктите на Bübchen продължавало да нараства и производствената зона в Делек вече не била достатъчно голяма. През 1967 година компанията се мести в Зоест, а бизнесът е поет от съпругата на Евалд, поради преждевременната му смърт.


В Bübchen предпочитат натурални продукти като разтитени масла и биологично активни субстанции, които с времето са доказали важността си, с техните превантивни и подхранващи свойства. Те са идеални за деликатната детска кожа, понеже не съдържат токсини и консерванти. Съчетанието на качествени съставки и подходяща обработка са от най-голямо значение за получаването на добър краен продукт. В Bübchen всяка стъпка в производството се наблюдава, също така суровините се подлагат на най-строги проверки на качеството. Първо, суровините не бива да съдържат вредни субстанции, например растителните масла преминават много внимателно почистване. За да се придаде издръжливост на продуктите, се използват само наурални стабилизатори, например витамин Е, а опаковките не пропускат слънчевите лъчи.


От повече от 50 години Bübchen произвежда продукти за грижа за кожата, които отговарят на всички изисквания на меката бебешка кожа. Първо, Bübchen обръща голямо внимание на търпимостта към козметичните им материали, понеже бебешката кожа е пет пъти по-тънка от тази на възрастен човек. За да постигне нужната деликаност в Bübchen използват защитни и нежни натурални съставки, които са били използвани от много поколения.

 

Повече информация за продуктите на Bubchen може да намерите тук:
 

Душ-гелове, шампоани, сапуни и други продукти за къпане

 

Лосиони, кремове, олиа, млека и други продукти за след къпане

 

Против подсичане

 

Слънцезащита

 

Защита от студ и вятър
Наши партньори
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Всички права запазени © 2024 Магазин Палчо Дизайн и поддръжка Дот Медиа