Безплатна доставка при покупка Виж още
на дрехи, играчки и аксесоари над 90 лв.

0897094646
Chipolino

Chipolino

 

Чиполино ЕООД е българска компания специализирана в производството и търговията с бебешки и детски продукти с марките “Chipolino” и “Baby Max”. Нашата продуктова гама включва бебешки колички, столчета за кола, столчета за хранене, кошари за спане и игра, дървени легла, мултифункционални играчки, детско облекло – всичко, което е нужно за бебето и малкото дете. Всяка година ние създаваме нова колекция, която отличава нашите продукти и ги прави уникални. Нашият опит ни помага да осигурим сигурност и комфорт на децата и техните родители. Чиполино ЕООД работи с най-големите дистрибутори в България и с повече от 100 търговски обекта в цялата страна. Притежаваме 2 фирмени магазина в Пловдив и София, с които даваме пример за качество на обслужването,  добри търговски практики и уникални интериорни решения.

 

Ние предлагаме безопасни, удобни и практични продукти, отличаващи се с индивидуален дизайн, което прави тяхното ползване удоволствие за семействата отглеждащи деца. Нашето продуктово портфолио постоянно се разширява, както с нови разработки, така и с осъвременени традиционни продукти. Нашият екип създава всяка нова колекция с внимание към малките ни клиенти, осигурявайки им максимален комфорт и забавления. Безопасността на нашите продукти е гарантирана, тъй като те са изпитани по изискванията на EN стандарти.

 

В Чиполино ЕООД е внедрена  и  работи ефикасно Система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стандарт ISO 9001:2008. Системата гарантира  управляемо протичане на процесите и на дейностите и  създава увереност за   трайно решаване и отстраняване на всеки, появил се проблем по качеството.

 

Нашата мисия е да отговорим на нуждите и да улесним ежедневието на семействата с деца, посредством продукти и услуги съобразени с очакванията на нашите клиенти. Затова постоянно обогатяваме портфолиото от търговски марки, които дружеството предлага. Чиполино ЕООД е официален представител за България на марките САМ – висок клас бебешки и детски продукти произведени в Италия; NeoNato – бутикови, дизайнерски серии  бебешки и детски продукти произведени в Италия; Bebetto – водеща марка, луксозно бебешко бельо и облекло; Dirkje – холандско бебешко и детско облекло.

 

Повече за продуктите на Чиполино може да намерите тук:
 

Детски колички Chipolino

 

Столчета за кола Chipolino

 

Детски триколки Chipolino

 

Детски кошари Chipolino

 

Столчета за хранене Chipolino
Наши партньори
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Всички права запазени © 2023 Магазин Палчо Дизайн и поддръжка Дот Медиа