Безплатна доставка при покупка Виж още
на дрехи, играчки и аксесоари над 90 лв.

0897094646
Общи условия

Предмет и общи положения:

1. Ако посещавате и използвате уеб сайта www.palcho.bg, Вие заявявате, че приемате и сте съгласни с настоящите общи условия.

2. www.palcho.bg е онлайн магазин за продажба на бебешки и детски стоки.

3. www.palcho.bg е собственост на фирма „Гатака“ ЕООД:

   Седалище и адрес на управление: гр. Варна, ж.к. „Младост“ бл. 108
   Адрес за кореспонденция и за отправяне на жалби от потребители: гр. Варна, ж.к. „Младост“ бл. 108
   Регистрация към Агенция по вписванията: ЕИК: 175442859
   Регистрация по ЗДДС: BG175442859
   МОЛ: Галина Кюшелиева

Банка ДСК ЕАД
BIC/SWIFT: STSABGSF
IBAN BG27STSA93000026753756

 

4. Настоящите общи условия уреждат взаимоотношенията между „Гатака“ ЕООД (наричан Palcho.bg) от една страна и ползвателите на уеб сайта www.palcho.bg (наричани Потребители) от друга страна.

 

Регистрация на потребител и защита на личните данни:

1. Можете да ползвате www.palcho.bg и да пазарувате от него като регистрирани или нерегистрирани потребители.
2. В процеса на регистрация Потребителят избира потребителско име (в случай, че не е заето) и парола за достъп, като посочва адрес за доставка, име, фамилия, e-mail и телефон за връзка. След успешна регистрация и съхраняване на данните в системата на Palcho.bg, по всяко време може да се промени адресът за доставка или личните данни.
3. Регистрираните потребители доброволно предоставят личните си данни в процеса на регистрация.
4. Регистрираните потребители имат право на достъп, промяна или изтриване на личните си данни, а така също имат право да изискат да бъде закрит техния потребителски профил.
5. Palcho.bg не предоставя личните данни на потребителите на трети лица с рекламна или каквато и да било друга цел, освен в случаите, когато са изискани от национални служби.

 

Доставка и плащане:

Пълна информация за цени, начин на доставка и методи за плащане ще откриете в страниците Срокове и доставка и Начин на Плащане. Безплатна доставка се предлага за поръчки над 90 (деветдесет) лв. съставени от дрехи, аксесоари и/или играчки. Куриерската услуга е изцяло за сметка на клиента в случаите на поръчка на пелени за еднократна употреба ( изключение правят артикулите, за които изрично е упоменато, че са с безплатна доставка), мокри кърпи, храни, перилни и почистващи препарати и козметика.

Palcho.bg не носи отговорност за:

1. Пропуски в информацията за дадени стоки, свързани с актуалност на наличностите, спецификации или непълна информация предоставена от производителя/вносителя.
2. Промени в съдържанието на сайта, които са породени от вируси, хакерски атаки и др.
3. Изчерпване на наличностите на дадени стоки.
4. Неточности в данните за продукти в информация, получена от производителя/вносителя.
5. Забавяне или неизпълнение на задълженията по причина, извън контрола на Palcho.bg.
6. Разлики в цвета на стоките на снимките в сайта и „на живо“, поради промяната на цветовите гами при някои екрани/дисплеи.

Права на Palcho.bg:

1. Да откаже поръчка, без да дължи обезщетение или уведомление на потребителя. В случаите, когато потребителят е заплатил предварително, Palcho.bg трябва да му върне получената сума без ненужно забавяне и в законов срок.
2. Да не носи отговорност в случаите, когато потребителят не е проверил цялостта на пратката в присъствието на куриера и в последствие установи, че тя е нарушена.
3. Да променя съдържанието в сайта по всяко време и  без предупреждение.
4. Да променя цените по свое усмотрение по всяко време без да дължи предварително уведомяване на потребителите. При допуснати технически грешки в публикуването на сайта, Palcho.bg има правото да откаже изпълнението на поръчката и не дължи обезщетение по никакъв начин на потребителя, освен да възстанови сумите платени от потребителя, ако има такива.

5.Да изисква предварително заплащане на поръчката по посочената банкова сметка и съответно да откаже поръчката при отказ от предварително плащане.
6. Без предварително известие да променя настоящите общи условия по всяко време, като промяната ще бъде отразена на настоящата страница.

Права на Потребителя:

1. Да получи поръчаните стоки в съответствие с направената поръчка на сайта.
2. Да получава информация относно статуса на направена поръчка.
3. Да променя профила с личните си данни в сайта.
4. Да замени или върне продукт при рекламация.

Задължения на Потребителя:

1. Да спазва настоящите общи условия.
2. Да ползва правото на рекламация и гаранционно обслужване по съответния ред и условия.
3. Да провери получената пратка в момента на получаването й от куриера.
4. Да заплати цената на съответната стока/стоки.

Право на отказ от стока:

Съгласно чл. 50 от ЗЗП всеки потребител има право да се откаже от получената стока в срок от 14 дни от датата на получаване на стоката. Сумата, съответстваща на цената на върнатата стока, ще бъде възстановена на потребителя без неоправдано забавяне и в срок от 14 дена след упражняване на правото на отказ от стоката.


Условия за ползване на правото на отказ от закупена стока:

1. Върнатата стока трябва да бъде в добър търговски вид, да не е била употребявана по какъвто и да било начин и да е в ненарушена оригинална опаковка (кутия). Стоки, които не отговарят на това условие, не могат да бъдат върнати.
2. Разходите по транспортиране на стоката от клиента към Palcho.bg са за сметка на клиента.

Методи за плащане:

1. Пощенски паричен превод (при получаване на стоката) – Потребителят плаща цялата дължима сума на куриера при получаване на поръчката. Разписката издадена от куриера за получената сума по пратката е официален платежен документ, който замества касовата бележка при плащане чрез пощенски паричен превод. 
2. Плащане по банков път – Потребителят извършва банков превод по сметка на Palcho.bg.

 

Политика за защита на личните данни:

Във връзка общия регламент относно защитата на данните (GDPR), предоставяме информация за начина, по който ние от Palcho.bg работим с вашите данни, както и относно правата, които имате в тази област.

В зависимост от конкретния случай Palcho.bg обработва (или може да обработва) данните ви при следните условия:

    обработката е необходима за изпълнение на задълженията на Palcho.bg по сключения с вас договор за изпълнение на услуга/поръчка;
    обработката е необходима за изпълнение на изискванията, съдържащи се в нормативната уредба;
    обработката е с цел предоставяне на информация въз основа на изрично дадено от вас съгласие за запитване/поръчка, услуга или друго;
    налице е някое от другите условия, посочени в член 6, алинея 1 от Регламента.

Palcho.bg съхранява данните ви по време на срока на договора за услуга/поръчка. В случай на сключен договор, приложимата нормативна уредба задължава Palcho.bg да съхранява данните ви за изпълнение на задълженията си по гаранционни условия.

При обработването на данните ви Palcho.bg се стреми да прилага високи стандарти за сигурност и ги предоставя на свои партньори, доставчици или производители само при необходимост за изпълнение на договора или за да бъдат защитени вашите права и интереси.

С цел осигуряване на по-ефективен контрол на физическите лица върху данните им Регламентът им предоставя редица права, в това число: право на информация, право на достъп, право на коригиране, право на изтриване, право на ограничаване на обработването, право на преносимост на данните, право на възражение при автоматизирано вземане на решения, право на оттегляне на дадени съгласия за обработка. Условията, при които могат да бъдат упражнявани тези права, са уредени в член 7, алинея 3 и в Глава III (членове 12 до 23) от Регламента.

За информация и въпроси, свързани с политиката на Palcho.bg за защита на личните данни, можете да се обръщате към нас като използвате публикуваните данни за връзка в страницата ни за контакти!

При изпращане на поръчка или запитване от формата за контакти се счита, че Вие попълвате следната декларация:

ДЕКЛАРАЦИЯ за съгласие за обработка на лични данни от търговец , куриер и производител/доставчик.

Аз давам съгласието си личните ми даннин, събирани и обработвани от  Palcho.bg във връзка с моя онлайн поръчка или запитване да бъдат предоставени на дружества партньори на  Palcho.bg , които извършват доставка на стоки, куриери, както и на производител/доставчик , с цел обработка и изпълнение на поръчката и/или запитването.
Запознат/а съм с доброволния характер на предоставяне на данните , както и с последиците от предоставянето им. Запознат/а съм, че имам право на достъп , на коригиране и заличаване на събраните данни.

 

Наши партньори
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Всички права запазени © 2024 Магазин Палчо Дизайн и поддръжка Дот Медиа